Digitalisering in de scheepsvaart

Slimme vaartuigoptimalisatie

Terwijl maritieme bedrijven ernaar streven de bedrijfsresultaten te verbeteren en concurrentievoordeel te behalen, is het verbeteren van de operationele efficiëntie een van de belangrijkste doelstellingen voor scheepvaartactiviteiten. Dit vereist dat schepen op het juiste moment op piekproductiviteitsniveaus en maximale capaciteit varen en tegelijkertijd de naleving van de HSE-voorschriften garanderen. Inefficiënte onderhoudsprogramma's en slecht onderhouden bedrijfsmiddelen zijn een onnodige last, die leidt tot hogere operationele kosten en onverwachte bedrijfsonderbrekingen.

Verhoog de efficiëntie met de Smart Vessel Optimizer

Wilt u (net als Reikon) de bedrijfsvoering optimaliseren, kosten besparen en de efficiëntie verhogen? Smart Vessel Optimizer biedt waardevolle inzichten in de prestaties en het onderhoud van schepen/activa, waardoor u datagestuurde beslissingen kunt nemen en proactieve acties kunt ondernemen om uw activiteiten te optimaliseren. Het biedt een reeks geavanceerde functies waarmee u de veiligheid kunt vergroten, uitvaltijd kunt verminderen en workflows kunt automatiseren, terwijl u tegelijkertijd aan de regelgeving voldoet. Met Smart Vessel Optimizer kunt u er zeker van zijn dat u over alle informatie beschikt die nodig is om uw activiteiten met maximale efficiëntie uit te voeren.

Smart Vessel Optimizer heeft specifieke oplossingen voor:

  • Eigenaars en exploitanten van schepen
  • Maritieme dienstverleners
  • Scheepswerven

Ontdek meer over de Smart Vessel Optimizer

 

Smart Vessel Optimizer

Advies over deze service?

Bent u op zoek naar aanvullende informatie over onze service? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

Op voorraad

Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Zoek het product dat u zoekt of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Bekijk dit product

Projecten

We apply this service in the ships of most of our clients. In Projects you can nd some cases in which we applied this service.

Bekijk projecten