Scheepspomp reparatie & revisie

Als officiële leverancier van Azcue Pumps kunt u altijd bij ons terecht voor service aan deze pompen.

Wanneer het gaat om scheepsreparatie en/of -revisie, kunt u ook voor niet-Azcue pompen een beroep op ons doen. Zo repareren we bijvoorbeeld regelmatig Allweiler, Desmi, Nijhuis en Johnson pompen. Het kan ook voorkomen dat een pomp niet meer gerepareerd kan worden. In dat geval kunnen we vanuit onze ruime voorraad vaak een geschikte pomp leveren van het merk Azcue.

Afspraak inplannen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN 

Pompen uit voorraad leverbaar

Bent u op zoek naar een vervangende pomp? Kijk dan eens bij onze producten. Wij hebben een grote hoeveelheid pompen die direct uit voorraad leverbaar zijn. De range van pompen bestaat uit zowel centrifugaalpompen als wormverdringerpompen. En of het nu gaat om ballastpompen, koelwaterpompen of brandstof- en smeeroliepompen, een schip is vrijwel volledig in te richten met de pompen van Azcue Pumps.

Bekijk onze pompen

 

 

Advies over deze service?

Bent u op zoek naar aanvullende informatie over onze service? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

Op voorraad

Veel van onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Zoek het product dat u zoekt of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Bekijk dit product

Projecten

We apply this service in the ships of most of our clients. In Projects you can nd some cases in which we applied this service.

Bekijk projecten