Scheepsmotorenrevisie nodig?

Zoekt u een betrouwbare partner om uw scheepsmotorenrevisie te laten doen? Dan staat Reikon voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring mogen wij onszelf inmiddels specialist noemen op het gebied van diesel motoren in schepen. 

Betrouwbare scheepsmotorenrevisie

Scheepsmotoren revisie

Als het tijd is om uw diesel motoren te laten nakijken - en eventueel zelfs te laten herstellen - bent u bij Reikon aan het juiste adres. Wij bieden volledig onderhoud en complete scheepsmotoren revisie aan. Het gaat daarbij om ABC Diesel motoren. Mocht het nodig zijn, dan zorgen wij ook meteen voor een vakkundige reparatie van uw motor. 

Heeft u al problemen met uw ABC Diesel motor? Met een Reikon ABC inspectiebeurt stellen wij de juiste diagnose voor u vast. Zo wordt direct duidelijk wat u kunt doen om het probleem te verhelpen. 

Lees hier meer over onze inspecties

De voordelen van een revisie

Dankzij een scheepsmotoren revisie kunt u profiteren van preventief onderhoud. Zo bent u mogelijke problemen zelfs voor. Ook krijgt u dankzij een revisie meer inzicht in de toekomstige kosten van uw schip. Zo bent u beter voorbereid op wat komen gaat. U wordt tijdens een revisie voorzien van professioneel advies over uw scheepsmotor, wat tot interessante inzichten kan leiden. 

Scheepsmotoren revisie

Nieuwe en gereconditioneerde onderdelen

Soms blijkt uit de scheepsmotoren revisie dat het nodig is om bepaalde onderdelen te vervangen. Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij hebben een ruime voorraad van nieuwe en gereconditioneerde (recon) onderdelen, waaronder twee ABC 6DZC motoren, één 8DZC en één DX motor.

Daarnaast geldt bij ons het recon-ruilsysteem. Dat houdt in dat u alleen de kosten van de reparatie van het geplaatste onderdeel betaalt, indien het geruilde onderdeel gereconditioneerd kan worden. Daardoor kunnen wij de eventuele reparatie sneller uitvoeren. Het plaatsen van recon-delen werkt namelijk kosten- en tijdsbesparend. 

Bekijk hier onze actuele voorraad van recon en nieuwe ABC Diesel onderdelen.

Scheepsmotorenrevisie aanvragen

Scheepsmotoren revisie

Heeft u interesse in een scheepsmotoren revisie? Of misschien in een inspectiebeurt of reparatie? Alle opties zijn bij ons mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, zodat we u alvast kunnen voorzien van een vakkundig advies. 

Neem vrijblijvend contact met ons op