Detegasa

Detegasa is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en op de markt brengen van hoogtechnologische water- en afvalbeheeroplossingen voor de sectoren: Marine, Scheepsvaart en Offshore. Wij zijn ook in staat om de oplossingen te installeren en te onderhouden indien nodig.

Onze water- en afvalbeheeroplossingen

Scheepsvaart

Wij streven naar een ruime diversiteit aan Class Notations en een uitgebreide aftersalesservice. Wij doen dat met toewijding om de oceanen schoon te houden. Dit maakt ons een uitstekende keus voor commerciële schepen.

Offshore

Maatwerk, milieu en veiligheid zijn de belangrijkste oplossingen in de offshoresector van Detegasa. Daarnaast leveren wijhoge prestaties qua optimalisatie van de uitrusting die ingezet moet worden onder ruwe omstandigheden.

Marine

Detegasa is een van de eerste keuzes als het gaat om militaire projecten in de scheepsbouwindustrie. Wereldwijd heeft Detegasa meer dan 500 referenties, waaronder verschillende marines.

Dankzij jarenlange ervaring en een uitstekende dienstverlening is Detegase uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant op het gebied van maritieme uitrusting. Wij leveren uiteenlopende producten en diensten, zoals:

  • verbrandingsinstallaties

  • afvalwaterverwekingsinstallaties

  • olie-/en waterafscheiders

  • tanksystemen voor helikopters

  • maatwerkoplossingen

Dankzij de hoge kwaliteitsstandaarden op onze uitrusting opereert Detegasa in de belangrijkste scheepsbouw- en scheepsreparatiemarkten. Ben je op zoek naar de juiste water- en/of afvalbeheeroplossing? Neem dan contact op met onze specialisten.

Contact opnemen