Over Reikon

Reikon staat voor vakmanschap, voorraad en service. Wij leveren maatwerk voor de machinekamer. Voor reparaties, inspecties, onderhoud, leveringen en alles daartussenin kunt u altijd bij ons terecht.

Reintjes Koppelingen Nederland

Reikon begon 51 jaar geleden als reparatiebedrijf voor tandwielkasten (ook wel koppelingen genoemd) van het Duitse merk Reintjes. Reintjes Koppelingen Nederland werd al snel afgekort en Reikon was geboren. Vanaf het begin repareren en reviseren wij ook ABC Dieselmotoren, maar inmiddels zijn de werkzaamheden uitgebreid en repareren en onderhouden wij elk fabricaat tandwielkast, met vermogens tot circa 4.000 kW. Bovendien putten wij uit een uitgebreide voorraad van (gereconditioneerde) onderdelen, waardoor wij reparaties altijd snel kunnen uitvoeren.

Internationale leverancier

Als Nederlandse leverancier voor het Spaanse Azcue Pumps (pompen) en Gefico Enterprises (watermakers), het Chinese Headway, het Duitse Ueberall (UV-sterilizers) en het Franse Ervor Compressors (compressoren) beschikken wij over een uitgebreide voorraad van complete units en bijbehorende onderdelen. Hierdoor kunnen wij vaak direct leveren waardoor u nooit lang hoeft te wachten en de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Een netwerk aan mogelijkheden

Net als de machinekamer is Reikon onderdeel van een groter geheel. Wij behoren tot een netwerk van verschillende maritieme zusterbedrijven met ieder hun eigen specialisaties. Dankzij dit netwerk kunnen wij ook oplossingen bieden voor werkzaamheden die mogelijk buiten ons huidige aanbod vallen, dus neem bij twijfel altijd contact met ons op. En wees gerust, in alle gevallen blijft Reikon uw persoonlijke en enige aanspreekpunt.