Gefico

Sinds 1991 is reikon de importeur van Gefico Water Treatment Solutions. Gefico ontwikkelt en produceert watermakers en behandelingssystemen voor de maritieme sector.

Gefico is een Spaans bedrijf dat al 35 jaar actief is op het gebied van water behandeling. Gefico heeft inmiddels meer dan 7000 installaties geleverd voor zowel  maritieme- als land toepassing. De producten en oplossingen van Gefico zijn sterk gericht op de wensen van de klant en zijn gebouwd om in de zwaarste omstandigheden efficiënt te blijven opereren.

Kwaliteit

Het kwaliteits management systeem van Gefico is gecertificeerd door DNV Business Assurance, een onafhankelijk certificerings bureau.

Gefico is ISO 9001 gecertificeerd en kan daarnaast middels certificaten aantonen de kwaliteit te leveren waar de klant om vraagt middels hun betrouwbare producten.

Omgeving

Gefico is sterk gericht op het millieu en probeert met haar werkwijze een zo laag mogelijk negatief effect te hebben. Om dit in de praktijk aan te tonen maken ze gebruik van Life-Cycle assement (LCA) om hiermee te meten wat de impact is in de diverse stadia van productie en de life-cycle van het product.