Gefico

Sinds 1991 is Reikon de importeur van Gefico Water Treatment Solutions. Gefico ontwikkelt en produceert watermakers en behandelingssystemen voor de maritieme sector.

Gefico is een Spaans bedrijf dat al 40 jaar actief is op het gebied van water behandeling. Gefico heeft inmiddels meer dan 7.000 installaties geleverd voor zowel de maritieme als land toepassing. De producten en oplossingen van Gefico zijn sterk gericht op de wensen van de klant en zijn gebouwd om in de zwaarste omstandigheden efficiënt te blijven opereren.

Bekijk Gefico watermakers

Kwaliteit

Het kwaliteitsmanagement systeem van Gefico is gecertificeerd door DNV Business Assurance, een onafhankelijk certificeringsbureau. Daarmaast is Gefico ISO 9001 gecertificeerd en kan daarnaast middels certificaten aantonen de kwaliteit te leveren waar de klant om vraagt middels hun betrouwbare producten. Met de Gefico watermakers ben je dan ook verzekert van hoogwaardige kwaliteit.

Omgeving

Gefico is sterk gericht op het milieu en probeert met haar werkwijze een zo laag mogelijke uitstoot te genereren. Om dit in de praktijk aan te tonen maken ze gebruik van Life-Cycle assement (LCA) om hiermee te meten wat de impact is in de diverse stadia van productie en de levenscyclus van het product.