Revisie compressor

Wilt u een revisie aan uw compressor laten uitvoeren door Reikon? Dan beloven wij u vakkundig en betrouwbaar onderhoud. Indien een reparatie nodig is, helpen wij u ook graag verder. Zo vindt u gegarandeerd de juiste oplossing voor de compressor van uw schip. 

Revisie compressor

De zeevaart vraagt uiteraard om robuuste producten waarop u kunt vertrouwen. Dat geldt natuurlijk ook voor uw compressor. Een revisie van uw compressor is daarom van tijd tot tijd nodig, zodat u zeker weet dat u mankementen en eventuele schade voor kunt zijn. Bij Reikon helpen wij u daar graag mee verder. Wij voeren revisies en reparaties aan compressoren regelmatig uit, waardoor wij een betrouwbare partner zijn op dit gebied.  

Meer over reparaties aan compressoren

Reparatie compressor

Wanneer uit de revisie blijkt dat een reparatie aan uw compressor nodig is, kunt u ook bij Reikon terecht. Wij repareren uw ERVOR compressor graag voor u. Dankzij onze ruime voorraad aan reserveonderdelen kunnen wij de reparatie relatief snel uitvoeren. U kunt erop rekenenen dat wij de juiste instrumenten en machines in huis hebben om de reparatie zo goed mogelijk te laten verlopen. De reparatie aan uw compressor zal daardoor minder tijd in beslag nemen. 

Revisie compressor

Vervanging compressor

Helaas is in sommige vallen een nieuwe compressor de enige mogelijkheid. Als dat het geval is, kunnen wij u alsnog helpen. Wij bieden direct en adequaat de juiste oplossing aan voor uw schip, zodat u zonder oponthoud verder kunt werken. Een vervanging van uw compressor is nooit fijn, maar wij zorgen er in ieder geval voor dat de vervanging zonder problemen verloopt. 

Bij vervanging kunt u eventueel kiezen tussen de G05-ELD- en G06-ELD-startluchtcompressoren. Beide compressoren zijn luchtgekoeld en met een elektromotor samengebouwd op een gelast stalen fundatie. Onderdelen voor de compressoren zijn bij ons uit voorraad leverbaar.

Waarom Reikon voor uw van meerwaarde is

Revisie compressor

Met ruim 40 jaar ervaring in de scheepvaartsector en een hecht internationaal netwerk fabrikanten, mag Reikon zich met recht een expert noemen. Bij ons profiteert u van de volgende voordelen:

  • Altijd voorraad
  • Snelle levering
  • Vakmanschap

Revisie compressor door Reikon

Revisie van uw compressor laten uitvoeren door Reikon? Wij helpen u graag. Zoals u weet, kunnen wij u op het gebied van compressors in drie mogelijke scenario's helpen:

  • Reviseren
  • Repareren
  • Vervangen

Ook andere delen van uw schip kunnen wij voor u reviseren. Denk bijvoorbeeld aan de diesel motor, de tandwielkast en de pompen. Heeft u interesse in één van onze revisies? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij u spoedig kunnen helpen. 

Contact opnemen met Reikon