Scheepsmotoren diesel: revisie en reparatie | 24-uurs service

Meer inzichten verkrijgen in de prestaties - en de eventuele mankementen - van uw scheepsmotoren diesel? Wij helpen u vakkundig met inspecties, revisies, reparaties, montages en demontages. Reikon heeft ruim 40 jaar ervaring opgedaan in het vakgebied. Wij zijn daardoor de #1 specialist op het gebied van scheepsmotoren.

Onderhoud en revisie

Duurzaamheid, gunstig brandstofverbruik en vooral kracht. Dat zijn de elementen die u verwacht terug te zien in de beste scheepsmotoren diesel. Maar wanneer u eenmaal een krachtige scheepsmotor bezit, is het natuurlijk zaak om deze zo goed mogelijk te onderhouden. Zo kunt u nóg langer gebruikmaken van een scheepsmotor van kwaliteit. 

Reikon draagt hieraan bij door te zorgen voor volledig onderhoud van uw ABC Diesel motoren. Wij weten precies wanneer welk onderhoud het meest efficiënt is, zodat mogelijke mankementen aan uw scheepsmotoren diesel worden voorkomen. Een lange levensduur staat bij ons voorop.

scheepsmotoren diesel

Reparatie ABC Diesel-motoren

In sommige gevallen vereist uw diesel motor echter een reparatie. Mankementen kunnen immers niet 100% voorkomen worden. In dat geval helpen wij u ook vakkundig en spoedig, zodat u zo min mogelijk problemen ervaart van uw kapotte scheepsmotor. 

In onze uitgebreide voorraad aan nieuwe en gereconditioneerde (recon) onderdelen, vindt u onder andere twee ABC 6DZC-motoren, één 8DZC- en één DX-motor. Het voordeel van ons recon-ruilsysteem is dat u in veel gevallen alleen de kosten voor de reparatie van het geplaatste onderdeel betaalt. Dat geldt wanneer het geruilde onderdeel door ons gereconditioneerd kan worden. Daarnaast werkt het plaatsen van recon-delen kosten- en tijdbesparend. Win win, nietwaar? 

Actuele voorraad recon en nieuwe ABC Diesel onderdelen

Reikon ABC inspectiebeurt

scheepsmotoren diesel

Natuurlijk kunt u op het gebied van scheepsmotoren ook gebruikmaken van onze inspecties. Speciaal daarvoor bieden wij onze Reikon ABC inspectiebeurt aan. Daarbij controleren wij alle onderdelen van de motor, zodat wij uiteindelijk de juiste diagnose voor u kunnen vaststellen. Lees hier meer over onze inspecties.

Bij Reikon profiteert u niet alleen van een aangename samenwerking, maar ook van:

  • Snelle service
  • Altijd voorraad
  • 40 jaar vakmanschap
  • Een fijnmazig internationaal netwerk

Scheepsmotoren diesel

Onderhoud, revisies, inspecties en reparaties; wij bieden een totaalpakket als het gaat om de controle voor scheepsmotoren diesel. Met behulp van onze ervaring en vakkennis weten wij als geen ander wat u het best kunt doen om de levensduur van uw scheepsmotor te verlengen.

Vraag ons gerust naar de mogelijheden!